
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g water
- 60 g pak choy
- 250 g yellow noodles
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chilli
- 6 - 7 dried chillies soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower cut in thin slices (see Tips)
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g Indonesian yellow spice paste room temperature
- 60 g coconut milk
- 1 tsp sea salt adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper adjust to taste
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp Chicken stock paste
- 4 raw tiger prawns (approx. 200 g)
- 60 g firm tofu cut into pieces
- 60 g lemon basil leaves (see Tips)
- 60 g fried shallots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 607.5 kcal / 2541.7 kJ
- Eiwitten
- 24.6 g
- Vetten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vezels
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Natrium
- 1041.4 mg