Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g water
- 60 g pak choy
- 250 g yellow noodles
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chilli
- 6 - 7 dried chillies, soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower, cut in thin slices (see Tips)
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 60 g coconut milk
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp Chicken stock paste
- 4 raw tiger prawns (approx. 200 g)
- 60 g firm tofu, cut into pieces
- 60 g lemon basil leaves (see Tips)
- 60 g fried shallots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2541.7 kJ / 607.5 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1041.4 mg
Alternatieve recepten
Browned pork mince
20 Min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
1 godz. 20 min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Pizza in Bianco
1 godz. 20 min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1h
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
45min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 Min
South African yellow rice
20 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min