Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g water
- 60 g pak choy
- 250 g yellow noodles
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chilli
- 6 - 7 dried chillies, soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower, cut in thin slices (see Tips)
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 60 g coconut milk
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp Chicken stock paste
- 4 raw tiger prawns (approx. 200 g)
- 60 g firm tofu, cut into pieces
- 60 g lemon basil leaves (see Tips)
- 60 g fried shallots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2541.7 kJ / 607.5 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 27.9 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1041.4 mg
Alternatieve recepten
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Salmon kabsa
40min
Japanese ramen noodles
1h
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
Chai Masala (Masala Tea)
15min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min