Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g black glutinous rice (see Tips)
- 1000 g water, plus extra to soak
- 50 g palm sugar (see Tips)
- 50 g raw sugar (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 585.8 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 0.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 10.3 mg
Alternatieve recepten
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Agedashi tofu
30min
Tomato-egg drop soup
20 min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
All-in-one chicken congee
35min
Black sticky rice pudding
9 Std. 40 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Mango pudding (Brendan Pang)
2 Std. 15 Min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min