Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g long grain rice or jasmine rice
- 1 tsp sea salt
- 150 g chicken breast, sliced into strips
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground white pepper
- 1500 g water
- 5 tsp sesame oil
- 2 Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)
- 8 - 12 fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large
- 1 spring onion/green onion, sliced, to garnish
- 2 tbsp fried shallots, to garnish
- red chilli oil, to drizzle (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1642.1 kJ / 392.5 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 896.8 mg
Alternatieve recepten
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min.
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Braised Rice Wine Fish
20min
Cassava Cake
1h 20min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
All-in-one chicken congee
35min
Cantonese Steamed Fish
40min