Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced caramel sauce
- 1090 g water
- 300 g white sugar
- 1 tsp lemon juice
- ½ tsp ground cinnamon
- 3 pinches nutmeg
- 5 cardamom pods, crushed
- ½ tsp natural vanilla extract
- 1 star anise
- 1 tbsp white vinegar
Bananas
- 12 bananas (small) or 6 medium bananas
- 1 - 2 tbsp salted butter, cut into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2693.8 kJ / 643.8 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 155.1 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 49.7 mg
Alternatieve recepten
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10min
Indonesian red spice paste
45 min
Madurese chicken satay
1h 30min
Inverted Sugar Syrup
4 Std. 20 Min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20min
Caramel syrup
25min
Sarsi Cordial
50min
Indonesian white spice paste
35min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 godz. 25 min
Quick fruit sorbet (TM6)
10min