Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
- 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- 600 g water, plus 2 tablesoons extra
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 3 egg whites
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 604.4 kJ / 143.9 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 949.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and noodle stir-fry
25 dk
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25 min.
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Prawn and mushroom crepes
50 dk
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Curry laksa
45min
Chicken noodle soup
1h 35min
Quick prawn stir-fry
20min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 dk
Char Kway Teow
15min