Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g beef fillet, partially frozen, then cut into thin slices
- 1 tsp cornflour, plus 1 teaspoon extra
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g vegetable oil
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 80 g fresh king oyster mushrooms, cut into matchsticks
- 150 g silken tofu, cut into thin strips
- 600 g water, plus 2 tablesoons extra
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 3 egg whites
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, roughly chopped, plus extra for garnishing
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 604.4 kJ / 143.9 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 949.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Pad kra pow
45min
Macaroni ABC Soup
55 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Nyonya Fish Maw Soup
1sa 10 dk
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.