Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh bird's eye chillies, trimmed
- 20 g garlic cloves
- 20 g fresh ginger, peeled
- 1 stalk lemongrass, white part only
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced (approx. 30 g juice)
- 1 ½ tbsp peanut oil
- Voeding
- per 210 g
- Calorieën
- 1707.5 kJ / 408.1 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 2348.4 mg
Alternatieve recepten
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Nasi Lemak
45 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Sambal chilli
35min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min