Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g sweet potato noodles (see Tips)
- hot water, for soaking
- 1 garlic clove
- 3 - 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 50 g pork fillet, cut into pieces
- 1 tsp vegetable oil
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 60 g water
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 3596 kJ / 856.2 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 177.7 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 3619.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Korean beef bowl
1h 10min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Ginger chicken wings
40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
San bei ji (three cup chicken)
35 min