Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g sweet potato noodles (see Tips)
- hot water, for soaking
- 1 garlic clove
- 3 - 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 50 g pork fillet, cut into pieces
- 1 tsp vegetable oil
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 60 g water
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 3596 kJ / 856.2 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 177.7 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 3619.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice Wine Chicken
30 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Ginger chicken wings
40 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Ginger Pork
25 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min