Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g sweet potato noodles (see Tips)
- hot water, for soaking
- 1 garlic clove
- 3 - 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 fresh shiitake mushrooms
- 50 g pork fillet, cut into pieces
- 1 tsp vegetable oil
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 60 g water
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 3596 kJ / 856.2 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 177.7 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 3619.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Yam Rice
45 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Pork belly with spring onions
1h 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Ginger chicken wings
40 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min