Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g plain flour, plus extra to dust
- 2 eggs
- 10 g water
- 1 tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 4229.5 kJ / 1010.9 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 183.8 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 2562.8 mg
Alternatieve recepten
Dumpling wrappers
1h
Duchess potatoes
1 godz. 10 min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Hamburger rolls
2 godz. 20 min
Walnut and spinach pesto
5min
Freeform bread with filling
1h 35 min.
Freeform basic bread
1h 35 min.
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Cheese and bacon rolls
2h