Apparaten en accessoires
Gulab jamuns
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 50min
12 portions
Ingrediënten
Syrup
-
water450 g
-
white sugar400 g
-
saffron threads1 pinch
-
cardamom pod (green), crushed3
-
lemon juice1 tsp
Gulab jamuns
-
semolina80 g
-
ground cardamom2 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
full cream milk140 g
-
milk powder140 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
vegetable oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portions
Natrium
79.2 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
1274.7 kJ /
303.5 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
43.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland