Apparaten en accessoires
Mushroom stock paste
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
1200 g
Ingrediënten
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1200 g
Natrium
7120.2 mg
Eiwitten
18.7 g
Calorieën
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Vetten
15.3 g
Vezels
18.5 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
105 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Wasabi mayonnaise
10 Min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Roselle Jelly
35 Min
Umami paste
5 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Lemon rasam
40 Min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 Std. 30 Min
Eggless mayonnaise
10 Min
Falafel crackers
40 Min