Vegan mozzarella

Vegan mozzarella

1.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 40min
415 g

Ingrediënten

Soaking
  • raw cashews (see Tips)
    120 g
  • salt
    ½ tsp
  • filtered water for soaking
  • lecithin granules (see Tips)
    3 tsp
  • boiling water
    2 tbsp
Cheese
  • coconut oil
    100 g
  • tapioca starch
    35 g
  • agar agar (see Tips)
    2 tsp
  • sauerkraut
    25 g
  • nutritional yeast (see Tips)
    1 tbsp
  • lemon juice
    2 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 415 g

Eiwitten 21.4 g
Calorieën 7495.6 kJ / 1784.7 kcal
Vetten 163.3 g
Vezels 10.2 g
Koolhydraten 58.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...