Apparaten en accessoires
Vegan mozzarella
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 40min
415 g
Ingrediënten
Soaking
-
raw cashews (see Tips)120 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Cheese
-
coconut oil100 g
-
tapioca starch35 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
sauerkraut25 g
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 415 g
Eiwitten
21.4 g
Calorieën
7495.6 kJ /
1784.7 kcal
Vetten
163.3 g
Vezels
10.2 g
Koolhydraten
58.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Butter Spread
5h 10min
Coconut and maca hot chocolate
24h 15min
Vegan gravy
40min
Cashew pouring cream
35min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Vegan butter
8h 5min
Pea and garden mint fritters
25min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2h 5min
Coriander pesto
5min
Amritsari dal
26h
Vegan Christmas cake
27h 10min