Apparaten en accessoires
Vegan mozzarella
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 40min
415 g
Ingrediënten
Soaking
-
raw cashews (see Tips)120 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Cheese
-
coconut oil100 g
-
tapioca starch35 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
sauerkraut25 g
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 415 g
Eiwitten
21.4 g
Calorieën
7495.6 kJ /
1784.7 kcal
Vetten
163.3 g
Vezels
10.2 g
Koolhydraten
58.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan butter
8u. 5min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2u. 15min
Lupini cheese
3u. 20min
Vegan parmesan shards
3u. 55min
Vegan moussaka
1u. 50min
Vegan Turkish delight cheesecake
5u. 30min
Vegan custard
15min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Soy goulash with dumplings
1u. 25min
Bang bang broccoli
3u. 25min
Vegan gravy
40min