Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Base
- 2 tsp coconut oil, plus extra for greasing
- 60 g pecans
- 40 g shredded coconut
- 1 tsp vanilla paste (see Tips)
- 1 tbsp raw cacao powder
- 1 tsp rose water
- 1 tsp filtered water
- 1 tbsp pure maple syrup
- 4 pitted dates
Filling
- 80 g lemon juice
- 150 g coconut cream
- 100 g pure maple syrup
- 1 tsp agar agar powder
- 2 - 4 tsp rose water, to taste
- 1 tsp beetroot powder (see Tips)
Raspberry rose jelly
- 60 g lemon juice
- 200 g fresh raspberries (see Tips), plus extra for decorating
- 1 tbsp pure maple syrup
- 1 ½ tsp agar agar powder
- 3 - 4 tsp rose water, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 768 kJ / 182.9 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 13.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Chocolate mousse
1 Std. 10 Min
Raw apple pie
3h 25min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Vegan tiramisu
3h 20min
Maca chocolate bark
50min