Vegan Turkish delight cheesecake
TM6 TM5

Vegan Turkish delight cheesecake

4.3 (13 beoordelingen)

Ingrediënten

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • filtered water, for soaking

Base

  • 2 tsp coconut oil, plus extra for greasing
  • 60 g pecans
  • 40 g shredded coconut
  • 1 tsp vanilla paste (see Tips)
  • 1 tbsp raw cacao powder
  • 1 tsp rose water
  • 1 tsp filtered water
  • 1 tbsp pure maple syrup
  • 4 pitted dates

Filling

  • 80 g lemon juice
  • 150 g coconut cream
  • 100 g pure maple syrup
  • 1 tsp agar agar powder
  • 2 - 4 tsp rose water, to taste
  • 1 tsp beetroot powder (see Tips)

Raspberry rose jelly

  • 60 g lemon juice
  • 200 g fresh raspberries (see Tips), plus extra for decorating
  • 1 tbsp pure maple syrup
  • 1 ½ tsp agar agar powder
  • 3 - 4 tsp rose water, to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
768 kJ / 182.9 kcal
Eiwitten
3.2 g
Koolhydraten
11.8 g
Vetten
13.2 g
Vezels
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten