Apparaten en accessoires
Vegan butter
Voorbereiding. 5min
Totaal 8u. 5min
400 g
Ingrediënten
Soaking
-
raw cashews60 g
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water to soak
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Butter
-
coconut oil (see Tips)100 g
-
apple cider vinegar½ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water140 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground turmeric1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Natrium
953.1 mg
Eiwitten
10.9 g
Calorieën
7098 kJ /
1696.5 kcal
Vetten
182.8 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
99.9 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan Butter
2u.
Vegan parmesan shards
3u. 55min
Vegan mayonnaise
15min
Vanilla cashew yoghurt
24u. 15min
Vegan mozzarella
3u. 40min
Stretchy melty cheese
20min
Savoury cashew cream cheese
3u. 10min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Banana tofu ice cream
10min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4u. 5min
Raw strawberry cheesecake
7u. 45min