Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, for greasing
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 110 g basmati rice
- 110 g long grain brown rice
- 120 g millet
- 1 tbsp flaxseeds (linseeds)
- 140 g arrowroot flour
- 2 tsp salt
- 2 tsp guar gum (see Tips)
- 2 tsp raw sugar
- 400 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g grapeseed oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- 50 g pitted black olives (approx. 15), cut into halves
- 50 g pitted green olives (approx. 15), cut into halves
- 50 g sun-dried tomatoes, cut into slices
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 82.7 kJ / 19.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 409.7 mg
Alternatieve recepten
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free flour mix
10min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min
Gluten-Free Bread
1sa 50 dk
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min