Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, for greasing
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 110 g basmati rice
- 110 g long grain brown rice
- 120 g millet
- 1 tbsp flaxseeds (linseeds)
- 140 g arrowroot flour
- 2 tsp salt
- 2 tsp guar gum (see Tips)
- 2 tsp raw sugar
- 400 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g grapeseed oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- 50 g pitted black olives (approx. 15), cut into halves
- 50 g pitted green olives (approx. 15), cut into halves
- 50 g sun-dried tomatoes, cut into slices
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 82.7 kJ / 19.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 409.7 mg
Alternatieve recepten
Gluten free pita bread
1h 15 min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20 min
Gluten free hot cross buns
3h 25 min.
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free flour mix
10 min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30 min