Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, for greasing
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 110 g basmati rice
- 110 g long grain brown rice
- 120 g millet
- 1 tbsp flaxseeds (linseeds)
- 140 g arrowroot flour
- 2 tsp salt
- 2 tsp guar gum (see Tips)
- 2 tsp raw sugar
- 400 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g grapeseed oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- 50 g pitted black olives (approx. 15), cut into halves
- 50 g pitted green olives (approx. 15), cut into halves
- 50 g sun-dried tomatoes, cut into slices
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 82.7 kJ / 19.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 409.7 mg
Alternatieve recepten
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten free plain flour
5min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten free sourdough bread
192h 20 min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free pita bread
1h 15min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min