Apparaten en accessoires
Vegan parmesan shards
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 55min
4 portions
Ingrediënten
Soaking
-
sunflower seeds (see Tips)60 g
-
blanched almonds (see Tips)60 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
Shards
-
lemon juice2 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tsp
-
salt¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
816.4 kJ /
194.4 kcal
Vetten
16.2 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
2.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tempeh bolognaise
30 Min
Peanut butter
5 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Cashew pouring cream
35 Min
Stretchy melty cheese
20 Min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Tofu scramble
25 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min