Apparaten en accessoires
Vegan parmesan shards
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 55min
4 portions
Ingrediënten
Soaking
-
sunflower seeds (see Tips)60 g
-
blanched almonds (see Tips)60 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
Shards
-
lemon juice2 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
tamari gluten free (see Tips)1 tsp
-
salt¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
816.4 kJ /
194.4 kcal
Vetten
16.2 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
2.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Miso coleslaw
20min
Savoury stuffed pumpkin
1u. 25min
Vegan carrot cake with orange frosting
2u. 5min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sunflower and nori filling
3u. 10min
Vegan mayonnaise
15min
Stretchy melty cheese
20min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Seitan Pie
2u. 10min
Four-seed honey butter
30min
Coriander pesto
5min
Miso dressing
5min