Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quinoa patties
- 130 g tri-colour quinoa
- 850 g water
- ½ tsp salt
- 80 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 40 g chickpea (besan) flour
- 3 eggs
- 30 g white chia seeds
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices (3 mm)
- ¼ tsp ground black pepper
- olive oil, for frying
Smashed avocado
- 2 avocados, flesh only
- ½ lime, juice only
- 1 pinch salt
Poached eggs
- 1600 g water
- 30 g white vinegar
- oil, for brushing
- 4 eggs
- balsamic glaze, to serve
- fresh flat-leaf parsley, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2747 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 45.9 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 620.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Sauerkraut salad
10min
Superfood salmon salad
1h 5min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min