Apparaten en accessoires
Corn and coriander fritters with avocado tahini
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
Avocado tahini
-
avocado flesh only1
-
tahini (see Tips)2 tbsp
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Corn and coriander fritters
-
spring onions/shallots (approx. 60 g), cut into quarters3
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
kale leaves only, stalks removed100 g
-
natural yoghurt140 g
-
eggs2
-
self-raising flour110 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
fresh sweet corn kernels (see Tips)500 g
-
cayenne pepper2 pinches
-
oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
611.8 mg
Eiwitten
15.6 g
Calorieën
2264.3 kJ /
539 kcal
Vetten
30.3 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
4.9 g
Koolhydraten
47.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Feta, spinach and potato frittata
1h
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5 min.
Hommus
15 min.
Basil pesto
10 min.
Beetroot risotto
35 min.
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15 min.
Mashed pea and corn slice
40 min.
Vegetable lasagne
1h 35 min.
Pea and garden mint fritters
25 min.
Summer dahl
35 min.
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min.
Falafel with beetroot hommus
20 min.