Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oat and Parmesan crust
- butter, for greasing
- 70 g raw almonds
- 40 g sesame seeds
- 150 g rolled oats
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 80 g water
Silverbeet filling
- 2 garlic cloves
- 80 g red onion, cut into wedges (1 cm), segments separated
- 2 tbsp olive oil
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
- 120 g fresh silverbeet, leaves only, cut into thin strips
- 4 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 70 g goat's cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1994 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 437.5 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin tart
2j 15 menit
Five seed energy bars
1h 45 min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25 min
Zucchini slice
45 min
Spinach and feta galette
1u. 50min
Spinach and feta muffins
40 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Chunky basil pesto dip
10min
Quick beetroot relish
40 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1sa 35 dk