Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oat and Parmesan crust
- butter, for greasing
- 70 g raw almonds
- 40 g sesame seeds
- 150 g rolled oats
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 80 g water
Silverbeet filling
- 2 garlic cloves
- 80 g red onion, cut into wedges (1 cm), segments separated
- 2 tbsp olive oil
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
- 120 g fresh silverbeet, leaves only, cut into thin strips
- 4 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 70 g goat's cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1994 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 437.5 mg
Alternatieve recepten
Feta, spinach and potato frittata
1h
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Lentil moussaka
3h 30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35 min
Vegetarian quiche
1h 55min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Spinach and feta galette
1h 50 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Courgette strudel
1 godz. 20 min