Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 200 g buckwheat groats
- 1 pinch salt
- 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 45 g water
- plain flour, for dusting
Filling
- 100 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 250 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 5 eggs
- 400 g full cream milk
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 50 g fresh spinach leaves, torn into pieces
- 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1323 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 285.8 mg
Alternatieve recepten
Leek quiche
1h 20min
Vegetarian quiche
1h 55min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Pumpkin tart
2h 15min
Mediterranean vegetable bake
50min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Kumara pie
1h 45min
Mediterranean carrot fritters
1h
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min