Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 butternut pumpkin, cut into halves lengthways
- 40 g olive oil
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
- 600 g water
- 100 g quinoa
- 1 red onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- ½ tsp ground cumin
- 20 g currants
- 30 g pine nuts, toasted
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, roots, stems and leaves, sliced
- 2 tsp tamari sauce
- sunflower seeds, for sprinkling
- 70 g feta cheese, for crumbling
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 7913.6 kJ / 1884.2 kcal
- Eiwitten
- 66.3 g
- Koolhydraten
- 170.8 g
- Vetten
- 94.9 g
- Verzadigd vet
- 20.8 g
- Vezels
- 46.8 g
- Natrium
- 1408.8 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min