Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 butternut pumpkin, cut into halves lengthways
- 40 g olive oil
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
- 600 g water
- 100 g quinoa
- 1 red onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- ½ tsp ground cumin
- 20 g currants
- 30 g pine nuts, toasted
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, roots, stems and leaves, sliced
- 2 tsp tamari sauce
- sunflower seeds, for sprinkling
- 70 g feta cheese, for crumbling
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 7913.6 kJ / 1884.2 kcal
- Eiwitten
- 66.3 g
- Koolhydraten
- 170.8 g
- Vetten
- 94.9 g
- Verzadigd vet
- 20.8 g
- Vezels
- 46.8 g
- Natrium
- 1408.8 mg
Alternatieve recepten
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Vegetarian quiche
1h 55 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Broccoli mustard pasties
1h 55 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min