Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 20 g mozzarella cheese, cut into cubes (3 cm)
- 2 slices bread, cut into pieces and slightly frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 anchovy fillets
- 1 tsp pickled capers, drained
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 30 g water
- 190 g red capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 130 g green capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 310 g zucchini, cut into pieces
- 4 yellow squash, cut into quarters
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained
- 50 g pitted green Sicilian olives
- 100 g feta cheese, cut into cubes
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3739 kJ / 890 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 26.7 g
Alternatieve recepten
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Lentil and pumpkin pot pies
1j 25 mnt
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1j 25 mnt
Stuffed butternut pumpkin with feta
1ωρ. 50 λεπτ.
Lentil moussaka
3j 30 mnt
Mediterranean capsicums
2h
Spinach and artichoke penne
1j 5 mnt
Lentil bolognese
30min
Mushroom bolognaise
45 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min