Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 20 g mozzarella cheese, cut into cubes (3 cm)
- 2 slices bread, cut into pieces and slightly frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 anchovy fillets
- 1 tsp pickled capers, drained
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 30 g water
- 190 g red capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 130 g green capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 310 g zucchini, cut into pieces
- 4 yellow squash, cut into quarters
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained
- 50 g pitted green Sicilian olives
- 100 g feta cheese, cut into cubes
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3739 kJ / 890 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 26.7 g
Alternatieve recepten
Caribbean curry
40 min
Vegetarian quiche
1h 55 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min