Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 eggs
- 220 g wholemeal spelt flour
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tsp
- 30 g water
- 1 spring onion/green onion, trimmed and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced
- 370 g fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped
- ground black pepper, to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 80 g goats cheese
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1995 kJ / 477.5 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 340 mg
Alternatieve recepten
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Chunky basil pesto dip
10min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Pumpkin tahini smash
40min
Vegetable trimming stock
2 Std.
Hommus
15min
Basil pesto
10min