Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 eggs
- 220 g wholemeal spelt flour
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tsp
- 30 g water
- 1 spring onion/green onion, trimmed and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced
- 370 g fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped
- ground black pepper, to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 80 g goats cheese
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1995 kJ / 477.5 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 340 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Peach and cardamom pie
1 Std. 35 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 Std. 10 Min
Indonesian red spice paste
45min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Boulangère potatoes
1h 40min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1h 40min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min