Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 eggs
- 220 g wholemeal spelt flour
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tsp
- 30 g water
- 1 spring onion/green onion, trimmed and cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 fresh portobello mushrooms (230 g), thinly sliced
- 370 g fresh silverbeet leaves, stalks removed and coarsely chopped
- ground black pepper, to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 80 g goats cheese
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1995 kJ / 477.5 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 340 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Chilli with corn bread
50min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Geen beoordelingen
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Mini chocolate bundts
45 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min