Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 80 g buckwheat groats, soaked overnight
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 70 g red onion
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 90 g carrot, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into quarters
- 50 g walnuts
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tbsp Bragg's® liquid aminos (see Tips)
- 1 pinch sea salt
Filling
- 3 fresh portobello mushrooms, cut into slices
- 2 tbsp tamari
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 100 g raw cashew nuts
- 80 g pine nuts
- 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 pinch sea salt
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g rocket, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1244.3 kJ / 296.3 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 531.1 mg
Alternatieve recepten
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Baked beans
13 godz. 25 min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min