Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 80 g buckwheat groats, soaked overnight
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 70 g red onion
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 90 g carrot, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into quarters
- 50 g walnuts
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tbsp Bragg's® liquid aminos (see Tips)
- 1 pinch sea salt
Filling
- 3 fresh portobello mushrooms, cut into slices
- 2 tbsp tamari
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 100 g raw cashew nuts
- 80 g pine nuts
- 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 pinch sea salt
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g rocket, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1244.3 kJ / 296.3 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 531.1 mg
Alternatieve recepten
Raw chocolate beetroot cake
2h 15 min.
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Green goodness soup
10min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Zoodles with broccoli pesto
30min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50 min.
Warming amaranth porridge
50min
Baked beans
13 Std. 25 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min