Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 1200 g water
- 200 g brown rice
Vegetable sausages
- 150 g rolled oats
- 50 g fresh mushrooms
- 200 g firm tofu, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g zucchini, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 80 g semi sundried tomatoes, drained
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp soy sauce
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 sprigs fresh sage, leaves only
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 1 tsp xanthan gum (see Tips)
- 2 - 4 tbsp oil, for frying
- tomato sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812.2 kJ / 431.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 613 mg
Alternatieve recepten
Plant-based parmesan
5 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Cashew cheddar cheese
3h 10 min
Leek quiche
1ωρ. 20 λεπτ.
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30 min
Vegan walnut and black bean burger
4hod. 40min
Savoury tofu quiche
1h 30 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Tofu scramble
25 λεπτ.