Apparaten en accessoires
Vegan custard
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
coconut milk400 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla bean seeds scraped1
-
cornflour2 ½ tbsp
-
filtered water2 ½ tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
814.4 kJ /
193.9 kcal
Vetten
15.8 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
12.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan moussaka
1u. 50min
Vegan gravy
40min
Stretchy melty cheese
20min
Savoury cashew cream cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Tofu 'sour cream'
5min
Chilli con tempeh
20min
Vegan butter
8u. 5min
Raw chocolate snaps
1u. 5min
Chocolate tofu mousse pots
1u. 10min