Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g olive oil, plus extra to grease
- 525 g lukewarm water
- 1 tsp sea salt
- 900 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
Filling
- 2 - 3 bunches fresh English spinach, trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)
- sea salt, to taste (optional)
- 1 onion, cut into halves
- 500 g feta cheese, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 1 egg
- olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 965.6 kJ / 230.8 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 290.2 mg
Alternatieve recepten
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 Std. 15 Min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15 min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Lime sour cream bundt cake
50 min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Spanakopita
2u. 10min
Walnut and spinach pesto
5min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min