Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g olive oil, plus extra to grease
- 525 g lukewarm water
- 1 tsp sea salt
- 900 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
Filling
- 2 - 3 bunches fresh English spinach, trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)
- sea salt, to taste (optional)
- 1 onion, cut into halves
- 500 g feta cheese, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 1 egg
- olive oil, to drizzle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 965.6 kJ / 230.8 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 290.2 mg
Alternatieve recepten
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Polenta
25 min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, TM6)
4 Std. 35 Min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2u. 40min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Zucchini cheddar slice
45min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Freeform basic bread
1h 35 min
Tzatziki dip
15min