Apparaten en accessoires
Soula's Spanakopita
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
25 portions
Ingrediënten
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
290.2 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
965.6 kJ /
230.8 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
28.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Postcards from Greece
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tzatziki
15 min
Filo spinach slice
55 min
Black rye bread
2 h 35 min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
Classic madeleines
24 h 30 min
Yiayia's Pastitsio
1 h 40 min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2 h 10 min
Pasta e fagioli
26 h
Eggplant cannelloni
1 h 35 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 h 25 min
Dubai pistachio macarons
2 h
Zucchini cheddar slice
45 min