Apparaten en accessoires
Soula's Spanakopita
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
25 portions
Ingrediënten
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
290.2 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
965.6 kJ /
230.8 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
28.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Postcards from Greece
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Leek and Cheese Tart
1u. 5min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1u.
Kumara pie
1u. 45min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1u. 35min
Berry chia jam
3u. 15min
Grain salad lettuce cups
1u. 55min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1u. 5min
Ricotta gnocchi
2u.
Spinach and chorizo filo pies
45min
Mushroom tart
50min
Spanakopita
2u. 10min
Gnocchi
1u. 40min