Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 155 g water
- 1 ½ tsp dried yeast, active
- 2 tsp sugar
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 30 g plain yoghurt, unsweetened
- ¾ tsp salt
- 315 g all-purpose flour, plus extra to dust
Filling
- 200 g baby spinach, fresh, destemmed
- 85 g onions, in pieces
- 45 g neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- 170 g feta cheese, in pieces
- ½ tsp red pepper flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 873 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Matzah
30min
Duchess casserole with vegetables
1h 15 min
Focaccia
2h 5min
Wholegrain hamburger buns
2 Std. 50 Min
Classic Flammkuchen
1h
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Cheese and tomato bread
3h 5min
Mini Mushroom Galettes
1j 55 menit
Artisan potato bread
2h 5min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min