Apparaten en accessoires
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 5min
4 portion
Ingrediënten
Dough
-
water155 g
-
dried yeast active1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
plain yoghurt unsweetened30 g
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust315 g
Filling
-
baby spinach, fresh destemmed200 g
-
onions in pieces85 g
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower45 g
-
feta cheese in pieces170 g
-
red pepper flakes½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
873 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
2084 kJ /
498 kcal
Vetten
18 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
68 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Stoneware Baking Essentials
19 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2u. 40min
Vanilla Sugar
72u.
Brown sugar kumara cake
1u. 25min
Potato Gratin
1u. 10min
Vanilla bean marshmallows
2u. 15min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Hot Cross Buns
1u. 55min
Gingerbread Marshmallows
6u.
Marshmallows
2u.
Royal icing
5min
Noughts and crosses
2u. 45min
Macaroons
40min