Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 155 g water
- 1 ½ tsp dried yeast, active
- 2 tsp sugar
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 30 g plain yoghurt, unsweetened
- ¾ tsp salt
- 315 g all-purpose flour, plus extra to dust
Filling
- 200 g baby spinach, fresh, destemmed
- 85 g onions, in pieces
- 45 g neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- 170 g feta cheese, in pieces
- ½ tsp red pepper flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 873 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamantaschen
1h 55min
Maple Pecan Tart
1h 15min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Guava Paste Cookies
45min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Caramel ice cream
9 Std.
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 godz. 15 min
Cheese Arepas
50min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 godz. 15 min
Coconut Cookies
1 Std. 10 Min
Spicy Tuna Rolls
1 Std. 25 Min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min