Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 7 oz unsalted butter, room temperature, plus extra to grease
- 2 large eggs, divided
- 5 oz sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 pinch salt
- 14 oz all-purpose flour
- 1 tbsp baking powder
Filling
-
25
oz quince paste, cut into pieces (see Tip)
of 25 oz guava paste, cut into pieces (see Tip) - 2 ½ oz sweet wine (e.g. Port, Marsala, Brandy)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2865.8 kJ / 685 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 177.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Fagioli Soup
40min
Tempered Chocolate
Geen beoordelingen
Low Carb Berry Jam
35 min
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Sugar Cookies with Lemon Curd
2 Std. 30 Min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 godz. 30 min
Pineapple Cheese Braid
3h 30min
Béchamel Sauce
15 min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1 godz.
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 godz. 45 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2 godz. 55 min