Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 48 oz eggplant, cut into ¼ in. slices (approx. 3 large eggplants)
- 3 tsp fine sea salt, divided, to taste
- 4 oz Parmigiano Reggiano, cut into pieces
- ½ oz garlic cloves (approx. 5 cloves)
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
- ½ tsp black peppercorns
- 9 oz yellow onions, halved (approx. 2 medium onions)
- 1 oz olive oil
- 16 oz ground beef, curmbled
- 8 oz canned crushed tomatoes
- 4 oz red wine
- 1 tsp dried oregano
- ¼ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground nutmeg, divided, to taste
- olive oil, to brush
- 4 oz salted butter, plus extra for greasing
- 24 oz whole milk
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2186.4 kJ / 522.6 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1316 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1sa 15 dk
Béchamel Sauce
15 min
Quiche Lorraine
50min
Slow Cooked Chili con Carne
7 Std.
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1sa
Choron Sauce
20 dk
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 dk
Rosemary Polenta with Mushrooms
1sa 40 dk
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Shrimp and Crab Stack
25 dk
Mushroom Risotto
30 dk
Prosciutto and Provolone Risotto
30 dk