Root Vegetable Soufflé
TM6 TM5

Root Vegetable Soufflé

4.3 ( 7 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 2 oz unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl
  • 1 oz sugar
  • 8 oz carrots sliced (1 in.)
  • 8 oz parsnips in pieces (1 in.)
  • 16 oz carrot juice (100% juice)
  • 6 oz whole milk
  • 4 oz all-purpose flour
  • 3 egg yolks from large eggs
  • 2 tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp fresh thyme leaves
  • ¼ tsp ground allspice
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 egg whites from large eggs

Voeding
per 1 portion
Calorieën
282.1 kcal / 1180.2 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
11.1 g
Koolhydraten
38.6 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
6 g
Natrium
232.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten