Root Vegetable Soufflé

Root Vegetable Soufflé

4.1 8 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
6 portions

Ingrediënten

  • unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl
    2 oz
  • sugar
    1 oz
  • carrots sliced (1 in.)
    8 oz
  • parsnips in pieces (1 in.)
    8 oz
  • carrot juice (100% juice)
    16 oz
  • whole milk
    6 oz
  • all-purpose flour
    4 oz
  • egg yolks from large eggs
    3
  • freshly squeezed lemon juice
    2 tsp
  • fresh thyme leaves
    1 tsp
  • ground allspice
    ¼ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • egg whites from large eggs
    5

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 232.2 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 1180.2 kJ / 282.1 kcal
Vetten 11.1 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 38.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...