Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz unsalted butter, room temperature, plus extra to grease bowl
- 1 oz sugar
- 8 oz carrots, sliced (1 in.)
- 8 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 16 oz carrot juice (100% juice)
- 6 oz whole milk
- 4 oz all-purpose flour
- 3 egg yolks, from large eggs
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp fresh thyme leaves
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 egg whites, from large eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1180.2 kJ / 282.1 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 232.2 mg
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
2h 20min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Ratatouille
40 min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Baked Spinach and Eggs
35min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min