Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz unsalted butter, room temperature, plus extra to grease bowl
- 1 oz sugar
- 8 oz carrots, sliced (1 in.)
- 8 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 16 oz carrot juice (100% juice)
- 6 oz whole milk
- 4 oz all-purpose flour
- 3 egg yolks, from large eggs
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp fresh thyme leaves
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 egg whites, from large eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1180.2 kJ / 282.1 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 232.2 mg
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
2h 20min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Gazpacho
1h 15min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Mushroom Risotto
30min