Greek Vegetables
TM6 TM5

Greek Vegetables

3.8 ( 10 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 1 oz garlic cloves to taste
  • 3 oz parsnips quartered
    of 3 oz potatoes quartered
  • 4 oz green cabbage cut into pieces (2 in.), divided
  • 4 oz fresh baby kale leaves cut into pieces (2 in.), divided
  • 2 oz carrots cut into pieces (1 in.)
  • 1 poblano chili stem and seeds removed
  • 4 oz Brussels sprouts trimmed, if large cut in quarters
  • 4 oz whole tomatoes quartered
  • 1 oz tomato paste
  • 3 oz extra virgin olive oil divided
  • 4 oz broccoli raab cut into pieces (4 in.), divided
  • 1 oz zucchini cubed (approx. 2 in.)
  • 2 oz eggplant cubed (approx. 1 in.)
  • ½ oz fresh oregano leaves only, to taste
  • 1 tsp salt
  • 2 oz fennel bulb cubed (approx. 1 in.)
  • 2 oz feta cheese crumbled, to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
303 kcal / 1268 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
22 g
Vezels
6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten