Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
of 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Minestrone
45 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Coconut Rice Salad
1 Std.
Thai Curry Noodles
25 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Indian Vegetable Curry
50 Min