Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
of 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
2h 20min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Minestrone
45min
Southwest Quinoa
40 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 Min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Green Bean Casserole
1h 30min
Mushroom Stroganoff
30min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min