Apparaten en accessoires
Orange Liqueur Zabaglione
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
12 oz
Ingrediënten
-
oranges thin peel only no pith, plus 3-5 oz juice, reserved2
-
sugar4 oz
-
orange liqueur type Grand Marnier®1 oz
-
egg yolks from large eggs6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 oz
Natrium
4.3 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
310.6 kJ /
74.2 kcal
Vetten
2.2 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
11.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
17 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Orange Curd Tart
1h 20min
Lemon Pudding Souffles
40min
Easy Cheese Souffles
1h
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Purple Cauliflower Soup
25min
Mustard-Dill Sauce
2h 15min
Gazpacho
1h 15min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Classic Zabaglione
15min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Lobster Bisque
1h 50min
New York Cheesecake
9h 30min