Apparaten en accessoires
Quince tart
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
8 portions
Ingrediënten
Pastry
-
unsalted butter at room temperature, plus extra to grease200 g
-
white sugar150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
egg1
-
egg yolk1
-
sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder3 tsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tips)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white lightly beaten, to brush1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
169.4 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
2863.4 kJ /
684.4 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
13.3 g
Koolhydraten
115.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Steamed orange puddings
1 godz. 25 min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
NZ mustard sauce
15 min
Rice pudding
50 min
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Hearty seafood chowder
45 min
Ube Halaya Jam
2 godz. 10 min
Plum paste
1 godz.
No-bake mango cheesecake
24 godz. 20 min