Apparaten en accessoires
Quince tart
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
8 portions
Ingrediënten
Pastry
-
unsalted butter at room temperature, plus extra to grease200 g
-
white sugar150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
egg1
-
egg yolk1
-
sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder3 tsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tips)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white lightly beaten, to brush1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
169.4 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
2863.4 kJ /
684.4 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
13.3 g
Koolhydraten
115.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
Easy citrus pie
1u.
Rice pudding
50min
Pistachio cheesecakes with mango
2u. 30min
Yoyo slice
2u. 30min
Vegan orange croissants
3u. 20min
Plum brioche buns
2u. 30min
Lamingtons
1u. 10min
Ginger fluff
50min
Best ever carrot cake
1u. 35min