Apparaten en accessoires
Quince tart
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
8 portions
Ingrediënten
Pastry
-
unsalted butter at room temperature, plus extra to grease200 g
-
white sugar150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
egg1
-
egg yolk1
-
sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder3 tsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tips)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white lightly beaten, to brush1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
169.4 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
2863.4 kJ /
684.4 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
13.3 g
Koolhydraten
115.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Classic lemon tart
3u. 10min
Paris–Brest with praline cream
26u.
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1u. 20min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Speedy citrus layered cake
1u. 10min
Quince paste
4u. 10min
Hazelnut quince friands
2u. 25min
Chocolate and strawberry domes
51u.
Orange and almond cake
2u. 20min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2u.
Fluffy ricotta pancakes
35min
Fresh fig jam
55min