Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 200 g unsalted butter, at room temperature, plus extra to grease
- 150 g white sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 1 pinch sea salt
- 400 g plain flour
- 3 tsp baking powder
Filling
- 700 g quince paste, cut into pieces (see Tips)
- 70 g sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)
Assembly
- 1 egg white, lightly beaten, to brush
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2863.4 kJ / 684.4 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 115.6 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 169.4 mg
Alternatieve recepten
Marzipan
10 min
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1h 45min
Macaroons
40min
Elly Berryman's plum shortcake
1 godz.
Poppy seed strudel with crumble topping
3h 15min
Courgette strudel
1h 20min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Panettone
34h 25min
Ciabatta olive sticks
2 godz. 5 min
Crème anglaise
15 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Orange and almond cake
2h 20min