Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra virgin coconut oil, plus extra for greasing
- ¼ tsp grated nutmeg (optional)
- 80 g brown sugar, plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)
- 2 fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
- 2 peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only (approx. 2-3 tsp)
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 100 g milk (see Tips)
- 200 g wholemeal spelt flour
- 2 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- Greek-style natural yoghurt, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 820.3 kJ / 195.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 124.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 Std. 30 Min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Baked cheesecake
2h 55min
Yoghurt cake
1hod. 40min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Ginger bundt cake
1 Std.
Pear and chocolate frangipane
2h
Apple and date cake
1 Std. 30 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min