Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra virgin coconut oil, plus extra for greasing
- ¼ tsp grated nutmeg (optional)
- 80 g brown sugar, plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)
- 2 fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
- 2 peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only (approx. 2-3 tsp)
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 100 g milk (see Tips)
- 200 g wholemeal spelt flour
- 2 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- Greek-style natural yoghurt, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 820.3 kJ / 195.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 124.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30 min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2u. 35min
Apple cake
1h
Yoghurt cake
1h 40 min
Apple and date cake
1h 30 min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Orange and almond cake
2h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.