Apparaten en accessoires
Peach and plum upside-down cake
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
12 portions
Ingrediënten
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing100 g
-
grated nutmeg (optional)¼ tsp
-
brown sugar plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)80 g
-
fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges2
-
peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges2
-
fresh rosemary leaves only (approx. 2-3 tsp)1 - 2 sprigs
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk (see Tips)100 g
-
wholemeal spelt flour200 g
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portions
Natrium
124.1 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
820.3 kJ /
195.3 kcal
Vetten
9.9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Nourish
80 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Italian Easter bread
3 Std. 50 Min
Moroccan bundt
1 Std. 20 Min
Raw apple pie
3 Std. 25 Min
Lemon and lime polenta cakes
40 Min
Frozen strawberry cheesecake
24 Std.
Gluten free warm berry cobbler
45 Min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Orange, raspberry and coconut jellies
2 Std. 30 Min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min