Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra virgin coconut oil, plus extra for greasing
- ¼ tsp grated nutmeg (optional)
- 80 g brown sugar, plus extra 2 tsp for sprinkling (see Tips)
- 2 fresh blood plums (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
- 2 peaches (approx. 100 g each), stones removed and cut into 6 or 8 wedges
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only (approx. 2-3 tsp)
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 100 g milk (see Tips)
- 200 g wholemeal spelt flour
- 2 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- Greek-style natural yoghurt, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 820.3 kJ / 195.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 124.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Camille carrot and almond cakes
1h 10 min
Apple tea cakes
1h 10 min
Orange and almond cake
2h 20min
Lemon cake
2 Std.
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Almond and pear tart
40min
Apple and date cake
1h 30min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Ginger bundt cake
1h
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Poppy seed and apple cake
2 godz. 10 min