Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 3 eggs
- 150 g icing sugar, plus extra for dusting
- 300 g rhubarb (see Tip)
- 250 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 60 g milk
- 1 pinch salt
- 2 tsp raw sugar, for sprinkling
- whipped cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1801.4 kJ / 428.9 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 142.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger fluff
50 分钟
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Seriously Lemony Slice
1 Std. 20 Min
Apple shortcake
1 Std. 50 Min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Lemon curd easter biscuits
1 Std. 30 Min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Caribbean carrot cake
2h 10 min.