Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 3 eggs
- 150 g icing sugar, plus extra for dusting
- 300 g rhubarb (see Tip)
- 250 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 60 g milk
- 1 pinch salt
- 2 tsp raw sugar, for sprinkling
- whipped cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1801.4 kJ / 428.9 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 142.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple shortcake
1hod. 50min
Lemon and coconut blondies
40 min
Buttermilk bread
2h
Brown sugar kumara cake
1h 25min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Hot cross buns
1h 40min
ANZAC biscuits
40 min
Seriously Lemony Slice
1h 20 min
Basic muffin mix
30min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Buttermilk scones
35 min