Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g wheat grains
- 300 g water, plus extra to brush
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil, plus extra to grease
- 400 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- mixed seeds, to sprinkle
- water, to spray
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 723.6 kJ / 172.3 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 188.6 mg
Alternatieve recepten
Spiced fruit loaf
2 godz. 30 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2u. 25min
Thermomumma white sandwich bread loaf
2 godz. 35 min
Artisan potato bread
2hod. 5min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34u. 20min
Buttermilk bread
2 Std.
Seeded bread loaf
3 Std. 20 Min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.
Whey bread with soft cheese (TM6)
13u. 15min
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Hot cross bun loaf
2 Std. 40 Min
Freeform basic bread
1 godz. 35 min