Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g milk, plus an extra 1 tsp
- 560 g baker's flour
- 30 g milk powder
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 eggs
- 1 tsp sea salt
- 100 g salted butter, plus extra to grease
- 50 g sugar
- 1 egg yolk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1261.7 kJ / 300.4 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 298.1 mg
Alternatieve recepten
Easy everyday white bread
5h 10min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Buttermilk bread
2 Std.
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min
Tangzhong Milk Bread
2óra 35p
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 Std.
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Mantou buns
1h 30min