Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gelatine leaves (see Tips)
- cold water, for soaking
- 30 g white sugar
- 600 g mango (see Tips)
- 160 g evaporated milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 505.7 kJ / 120.4 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 32.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Mango lassi
5 dk
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Mapo Tofu
35min
Soy milk jellies with coffee syrup
3h 55min
Choux pastry
2 Std.
Soy milk
24j 30 menit