Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gelatine leaves (see Tips)
- cold water, for soaking
- 30 g white sugar
- 600 g mango (see Tips)
- 160 g evaporated milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 505.7 kJ / 120.4 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 32.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Hakka Yam Abacus
20min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Panna cotta
6h 15min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 godz. 10 min
Pistachio cheesecakes with mango
2hod. 30min
Lavender honey ice cream
12h 25 min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Raspberry chiffon cake
5h 15 min
Crème brûlée
7h