Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gelatine leaves (see Tips)
- cold water, for soaking
- 30 g white sugar
- 600 g mango (see Tips)
- 160 g evaporated milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 505.7 kJ / 120.4 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 32.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Tiramisu
5h 20min
Pumpkin Kaya
35 Min
Rosewater madeleines
30min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Cream of mushroom soup
20 min