Apparaten en accessoires
Raspberry chiffon cake
Voorbereiding. 25min
Totaal 5u. 15min
12 portions
Ingrediënten
Cake
-
eggs7
-
self-raising flour300 g
-
grapeseed oil (see Tips)200 g
-
lemon juice40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water160 g
-
caster sugar220 g
-
cream of tartar1 pinch
-
salt1 pinch
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 - 250 g
-
raspberry jam strained (approx. 100 g before straining - see Tips)70 g
-
fresh raspberries for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
243.2 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1824.3 kJ /
434.4 kcal
Vetten
27.3 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
"To die for" mini pavlovas
2u. 40min
Lamington swiss roll
25u. 40min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25u. 20min
Choux pastry
1u.
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1u. 20min
Lemon and elderflower ombre cake
5u. 30min
Chocolate truffle cake
2u. 15min
Frangipane cake
1u. 45min
Almond pastry
25min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5u. 35min
Black forest cake
5u.
Almond biscotti
1u. 10min