Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 220 g caster sugar
- 300 g self-raising flour
- 200 g grapeseed oil (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 160 g water
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 eggs, separated
- 1 pinch cream of tartar
- 1 pinch salt
Raspberry cream
- 200 - 250 g pouring (whipping) cream
- 70 g raspberry jam, strained (approx. 100 g before straining - see Tips)
- fresh raspberries, for decorating
- edible flowers, for decorating (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1824.3 kJ / 434.4 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 243.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Paris Brest
6h 40min
Egg Tarts
50min
Pineapple buns
9 godz. 50 min
Taro bread
4h 20min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 Std. 10 Min
The Great Aussie "bite"
8 Std. 35 Min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min