Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 220 g caster sugar
- 300 g self-raising flour
- 200 g grapeseed oil (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 160 g water
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 eggs, separated
- 1 pinch cream of tartar
- 1 pinch salt
Raspberry cream
- 200 - 250 g pouring (whipping) cream
- 70 g raspberry jam, strained (approx. 100 g before straining - see Tips)
- fresh raspberries, for decorating
- edible flowers, for decorating (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1824.3 kJ / 434.4 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 243.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 Std.
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 Std. 15 Min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Radish cakes
1h 5 min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Red bean ice cream
29hod. 50min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 Std. 40 Min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min