Apparaten en accessoires
Raspberry chiffon cake
Voorbereiding. 25min
Totaal 5u. 15min
12 portions
Ingrediënten
Cake
-
eggs7
-
self-raising flour300 g
-
grapeseed oil (see Tips)200 g
-
lemon juice40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water160 g
-
caster sugar220 g
-
cream of tartar1 pinch
-
salt1 pinch
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 - 250 g
-
raspberry jam strained (approx. 100 g before straining - see Tips)70 g
-
fresh raspberries for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
243.2 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1824.3 kJ /
434.4 kcal
Vetten
27.3 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Angel cake
5u. 15min
Baked cheesecake
2u. 55min
Tiramisu
5u. 20min
Pandan chiffon cake
5u. 15min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
White chocolate mousse cups
3u. 35min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3u.
Jaffa madeleines
30min
Cotton soft Japanese cheesecake
1u. 45min
Coconut butter cake
1u.
Portuguese-style custard tarts
40min
Classic lemon tart
3u. 10min