Apparaten en accessoires
Char siew sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
fresh ginger peeled20 g
-
soy sauce80 g
-
hoisin sauce50 g
-
honey50 g
-
Chinese cooking wine50 g
-
brown sugar30 g
-
Chinese five spice1 tsp
-
salt to taste
-
ground white pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1682.9 kJ /
400.7 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
97.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Essentials
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Barbecued pork ribs
26u. 15min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Mushroom Meat Sauce
50min
Taiwanese sticky rice
1u. 40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pork ribs with black bean sauce
2u.
Hong Kong-style roast pork belly
10u.
Hong shao rou (braised pork belly)
1u. 15min
Char siu bao pork buns
6u. 35min
Pork belly with spring onions
1u. 10min