Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g fresh ginger, peeled
- 80 g soy sauce
- 50 g hoisin sauce
- 50 g honey
- 50 g Chinese cooking wine
- 30 g brown sugar
- 1 tsp Chinese five spice
- salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1682.9 kJ / 400.7 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 97.6 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Pork ribs with black bean sauce
2h
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Braised pork belly
55min