Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g fresh ginger, peeled
- 80 g soy sauce
- 50 g hoisin sauce
- 50 g honey
- 50 g Chinese cooking wine
- 30 g brown sugar
- 1 tsp Chinese five spice
- salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1682.9 kJ / 400.7 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 97.6 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Salted Fish Pork Belly
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Braised pork belly
55min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
San bei ji (three cup chicken)
35min