Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g fresh ginger, peeled
- 80 g soy sauce
- 50 g hoisin sauce
- 50 g honey
- 50 g Chinese cooking wine
- 30 g brown sugar
- 1 tsp Chinese five spice
- salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1682.9 kJ / 400.7 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 97.6 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kung Pao chicken
1h 30min
Dan dan mian (dandan noodles)
1hod. 10min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Salted Fish Pork Belly
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min
Hong shao rou (braised pork belly)
1hod. 15min
Rice Wine Chicken
30min