Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 20 g vegetable oil
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 2 dried red chillies
- 2 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
- 20 g red chilli oil (see Tips)
- 40 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 700 - 900 g water
- 1 tsp dark soy sauce
- ½ tsp white sugar
- ½ tsp salt
- 100 g sweet potato noodles (see Tips)
- 300 g beef fillet, cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- fresh coriander, for garnishing
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 5382 kJ / 1281.4 kcal
- Eiwitten
- 75.6 g
- Koolhydraten
- 109.8 g
- Vetten
- 57.8 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 1970.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Vindaloo pork
5 Std. 10 Min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1h 35min