Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 20 g vegetable oil
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 2 dried red chillies
- 2 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
- 20 g red chilli oil (see Tips)
- 40 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 700 - 900 g water
- 1 tsp dark soy sauce
- ½ tsp white sugar
- ½ tsp salt
- 100 g sweet potato noodles (see Tips)
- 300 g beef fillet, cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- fresh coriander, for garnishing
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 5382 kJ / 1281.4 kcal
- Eiwitten
- 75.6 g
- Koolhydraten
- 109.8 g
- Vetten
- 57.8 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 1970.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coconut fish curry
1h 10min
Prawn and chicken laksa
40min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Kung Pao chicken
1h 30min
Vindaloo pork
5 godz. 10 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Kimchi chicken
35 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min