Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole fish, gutted, cleaned (approx. 600 g each), with scales removed (see Tips)
- 1 lime, cut into halves
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 5 dried chillies, whole
- ½ brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g canola oil
- fresh curry leaves, fried, for garnishing
- red onion, sliced, for garnishing
- sea salt flakes, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1218 mg
Alternatieve recepten
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Sambal udang
50 Min
Gado gado
1 Std.
Biryani
1 Std. 25 Min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 Std. 20 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 Std. 15 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Goan prawn curry
25min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min