Compatibele versies
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1385.4 mg
Alternatieve recepten
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min
Char siew sauce
10 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Chickpea sundal
6 godz. 45 min
Miso soup
30 Min