Compatibele versies
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1385.4 mg
Alternatieve recepten
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Savory Turnip Cake
26h 55min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Rice crackers
55min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 godz. 30 min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Mantou buns
1h 30min
Kewpie mayonnaise
10 dk
Soy milk
24j 30 menit