Compatibele versies
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1385.4 mg
Alternatieve recepten
Pork and porcini roulade
5 godz. 15 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3sa 25 dk
Banh ran (sesame balls)
25小时 30 分钟
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
XO sauce
1h 50min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24sa 55 dk
Red bean ice cream
29u. 50min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min