Apparaten en accessoires
Mango pudding (Brendan Pang)
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
fresh mango diced (1 cm), plus extra to garnish300 g
-
water300 g
-
caster sugar150 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
milk100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
iced water200 g
-
sweetened condensed milk (see Tips)150 g
-
distilled water1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
41.4 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
887.3 kJ /
212.1 kcal
Vetten
6.8 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
35.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Sour Plum Candy
20min
Sambal Sotong
1u. 15min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1u. 45min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2u. 25min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1u. 35min
Mango sago pudding
35min
Dani Valent's Basque cheesecake
2u. 10min