Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g fresh mango, diced (1 cm), plus extra to garnish
- 300 g water
- 150 g caster sugar
- 2 tbsp gelatine powder
- 100 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 200 g iced water
- 150 g sweetened condensed milk (see Tips)
- 1 tbsp distilled water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887.3 kJ / 212.1 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 41.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h
Traditional French chocolate canelé
49h
Baked Sushi
1h 15min
Prawn and saffron arancini
25h
Korean Bo ssam
29h 20min
Pan-fried pork buns
2h
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Fluffy ricotta pancakes
35 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min