Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Betutu paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp sea salt
- 30 g fresh red bird's eye chilli
- 2 makrut lime leaves
- 4 cm fresh ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tsp coconut oil
- 1 whole chicken
Betutu chicken
- 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)
- 800 g boiling water
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3964.3 kJ / 947.5 kcal
- Eiwitten
- 75.8 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 58.9 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1144.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 Std. 30 Min
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Steamed Siew Mai
5h
Salted caramel and chocolate cake
1 Std. 45 Min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26u. 15min
Chocolate lava pudding
40min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Sticky sesame chicken
40min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min