Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Betutu paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp sea salt
- 30 g fresh red bird's eye chilli
- 2 makrut lime leaves
- 4 cm fresh ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tsp coconut oil
- 1 whole chicken
Betutu chicken
- 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)
- 800 g boiling water
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3964.3 kJ / 947.5 kcal
- Eiwitten
- 75.8 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 58.9 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1144.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3hod. 15min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Bananas with spiced caramel sauce
1j 50 menit
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6hod. 20min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49u. 5min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
Black garlic and onion jam
55min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min