Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Betutu paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp sea salt
- 30 g fresh red bird's eye chilli
- 2 makrut lime leaves
- 4 cm fresh ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tsp coconut oil
- 1 whole chicken
Betutu chicken
- 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)
- 800 g boiling water
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3964.3 kJ / 947.5 kcal
- Eiwitten
- 75.8 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 58.9 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1144.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Honey ice cream
17h 45min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Ginger Fried Rice
15 Min
Crème caramels
7 Std. 45 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Indonesian white spice paste
35 min
Whipped Cream
10min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 godz. 10 min