Apparaten en accessoires
Jaffa madeleines
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
12 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter softened and cut into pieces100 g
-
caster sugar60 g
-
eggs2
-
orange zest only, no white pith1
-
salt1 pinch
-
plain flour plus extra for dusting60 g
-
cocoa powder1 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
54.4 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
495.6 kJ /
118 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
10.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Hazelnut chocolate brioche
2u.
Portuguese-style custard tarts
40min
Angel cake
5u. 15min
Brunch bread
1u. 15min
Passionfruit and macadamia truffles
3u. 30min
Chocolate salted caramel petit fours
7u. 10min
Chocolate and prune Easter eggs
1u. 5min
Chocolate hot cross buns
2u. 40min
Rosewater madeleines
30min
Rosewater madeleines
30min
Apricot Danish slice
40min
Black & white chocolate tartufo
13u. 55min