Apparaten en accessoires
Beetroot and horseradish relish
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
16 portions
Ingrediënten
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
94.7 mg
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
104.6 kJ /
25 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
5.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1u.
Salsa verde
5min
Crêpes
1u. 15min
Little citrus puddings (Diabetes)
24u. 30min
Tzatziki
Geen beoordelingen
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min