Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 700 g beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 75 g fresh horseradish, peeled (see Tips)
- 40 g red wine vinegar
- ½ tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp white sugar, to taste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 94.7 mg
Alternatieve recepten
Soy Dressing
5 Min
White chocolate and pistachio madeleines
4h 35min
Lime and ginger dressing
30 min
Salsa verde
5 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Pear and burghul salad
40 min
Sardines with tomato couscous
55 Min
Crayfish pâté
4h 45 min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 Min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 Std.
All-in-one chicken congee
35 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min