Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cm piece fresh ginger
- 250 g rhubarb, cut into slices (1 cm)
- 100 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 1 tsp orange zest, no white pith
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483.5 kJ / 354.6 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 35.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shortcrust pastry
5 Min
Sticky toffee puddings
1h
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Brandy Sauce
10min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24j 30 menit
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Rhubarb crumble
45min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Plum and raspberry cobbler
1 Std. 25 Min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min