Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cm piece fresh ginger
- 250 g rhubarb, cut into slices (1 cm)
- 100 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 1 tsp orange zest, no white pith
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483.5 kJ / 354.6 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 35.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Gin and tonic drizzle cake
1h
Strawberry and meringue semifreddo
12 godz. 15 min
Amaretto biscuits
30min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Traditional crème brûlée
25h
Christmas Pudding
14h 30min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min