Apparaten en accessoires
Rhubarb and ginger crème brûlée
Voorbereiding. 15min
Totaal 7u. 30min
8 portions
Ingrediënten
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
35.8 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Vetten
31 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
18.4 g
Koolhydraten
16.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Harvest
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Spiced pear jam and chorizo
1u. 35min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6u. 25min
Orange Campari marmalade
1u. 35min
Mango, ginger and chilli chutney
25u. 10min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1u. 15min
Brandy cream
15min
Brandy Butter
10min
Smoked salmon mousse
5min
Rhubarb and strawberry fool
2u. 15min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2u.