Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cm piece fresh ginger
- 250 g rhubarb, cut into slices (1 cm)
- 100 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 1 tsp orange zest, no white pith
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483.5 kJ / 354.6 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 35.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Classic trifle
4h
Meringue Easter Nests
3h 20min
Classic lemon tart
3sa 10 dk
Chilli crunch (TM6)
30min
Delicious lemon pudding
55min
Christmas tiramisu
24 godz. 20 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2 Std. 15 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35 min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9u. 50min