Apparaten en accessoires
Rhubarb and ginger crème brûlée
Voorbereiding. 15min
Totaal 7u. 30min
8 portions
Ingrediënten
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
35.8 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Vetten
31 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
18.4 g
Koolhydraten
16.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Harvest
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Smoked trout pâté
3u. 15min
Christmas mince pies
1u. 40min
Rhubarb and ginger gin fizz
336u. 10min
Gluten free fruit mince pies
1u. 15min
Rhubarb Fool
1u. 10min
Lemon Posset
2u. 40min
Chilli and apple jelly
4u. 15min
Piccalilli
720u. 35min
Sticky toffee puddings
1u.
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Classic christmas fruit mince
1u. 10min