Rhubarb and ginger crème brûlée

Rhubarb and ginger crème brûlée

4.7 12 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 7u. 30min
8 portions

Ingrediënten

  • piece fresh ginger
    2 cm
  • rhubarb cut into slices (1 cm)
    250 g
  • caster sugar plus extra to sprinkle
    100 g
  • orange zest no white pith
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    600 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • egg yolks
    7

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 35.8 mg
Eiwitten 3.8 g
Calorieën 1483.5 kJ / 354.6 kcal
Vetten 31 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 18.4 g
Koolhydraten 16.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...