Rhubarb and ginger crème brûlée
TM6 TM5 TM31

Rhubarb and ginger crème brûlée

4.6 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 cm piece fresh ginger
  • 250 g rhubarb, cut into slices (1 cm)
  • 100 g caster sugar, plus extra to sprinkle
  • 1 tsp orange zest, no white pith
  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 7 egg yolks

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1483.5 kJ / 354.6 kcal
Eiwitten
3.8 g
Koolhydraten
16.8 g
Vetten
31 g
Verzadigd vet
18.4 g
Vezels
0.6 g
Natrium
35.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten