Apparaten en accessoires
Colcannon
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
salt1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
Savoy cabbage finely shredded250 g
-
fennel seeds (optional)1 tsp
-
leek white part only, cut into thin slices (3 mm)1
-
milk80 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salted butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
sour cream to serve
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
932.1 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1052.1 kJ /
250.5 kcal
Vetten
15.4 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
9.8 g
Koolhydraten
20.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Beef brisket chilli con carne
7 godz.
Chilli creamed corn
40 min
Bubble and squeak soup
35 min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Parsnip and bean mash
25 min
Cucumber and mint raita
30 min
Asparagus risotto
40 min
Colcannon
35 min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min