Colcannon

Colcannon

4.6 43 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • water
    1000 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • potatoes cut into pieces (2 cm - see Tips)
    500 g
  • Savoy cabbage finely shredded
    250 g
  • fennel seeds (optional)
    1 tsp
  • leek white part only, cut into thin slices (3 mm)
    1
  • milk
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • salted butter
    30 g
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • ground black pepper plus extra to season
    2 pinches
  • sour cream to serve
  • fresh chives finely chopped, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 932.1 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1052.1 kJ / 250.5 kcal
Vetten 15.4 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 9.8 g
Koolhydraten 20.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...