Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g parsnip, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 100 g milk
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 793 kJ / 188.8 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 228.8 mg
Alternatieve recepten
Smashed pea and bean dip
30 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Cheat's cauliflower fried rice
35 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Beetroot salad with raita dressing
35 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Cauliflower mash
25 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min