Apparaten en accessoires
Parsnip and bean mash
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
parsnip peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)550 g
-
milk100 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)400 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
228.8 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
793 kJ /
188.8 kcal
Vetten
6 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Shepherd's pie with butter bean mash
1u.
Hommus
15min
Cauliflower gratin
1u.
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5u. 40min
Creamed spinach
15min
White bean dip with chimichurri
15min
Cauliflower mash
25min
Grain salad lettuce cups
1u. 55min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1u.
Miso coleslaw
20min
Black tahini and beetroot hommus
1u. 10min