Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g parsnip, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 100 g milk
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 793 kJ / 188.8 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 228.8 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower mash
25 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 Min
Apple sauce
20 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Creamed spinach
15 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 Min
Steamed greens with lemon feta
20 min